Pokerkaarten

Het pokerspel.

Net als in veel Europese landen is in Nederland sinds het begin van de 21ste eeuw een grote belangstelling voor poker ontstaan, met als gevolg een sterke groei in het aantal georganiseerde pokertoernooien en cashgames. Op scholen, universiteiten, verenigingen en in de thuisomgeving is het kaartspel poker met rap tempo een ‘blijvertje’ gebleken en is poker inmiddels een veel gespeeld spel. Pokerkaarten bedrukken met uw logo of reclameboodschap is een prima manier om bekendheid te genereren onder een brede doelgroep.

Poker kaartspel met strongbow bedrukking
Speelkaarten met Jameson branding
custom made poker speelkaarten

Bedrukking van poker speelkaarten

Pokerkaarten bedrukken:

In de regel worden de poker speelkaarten niet aflopend bedrukt maar krijgen rondom een witte boord van 4 mm. Een aflopende bedrukking van de pokerkaarten is echter wel mogelijk tegen een meerprijs.

Bij het bedrukken van pokerkaarten kan men kiezen uit diverse soorten kaartsymbolen;

  • Standaard kaarttekens in alle vier de hoeken (standaard index).
  • Standaard grote kaarttekens in alle vier de hoeken (Jumbo index).
  • Een combinatie van 4 kleine en grote kaartekens in alle 4 de hoeken (de zogeheten “Peek” index).
  • Standaard of grote kaarttekens in 2 tegenovergestelde hoeken. Dit laatste komt hoofdzakelijk voor buiten Europa.

Specificaties van poker speelkaarten

Formaat van bedrukte pokerkaarten:

Bij black Jack en pokerkaarten bedrukken worden speelkaarten gebruikt die iets breder zijn dan een standaard speelkaart namelijk van het formaat 63 x 88 mm.

Materiaal / gewicht:

Standaard worden de door ons geproduceerde poker speelkaarten gedrukt op origineel speelkaartenkarton. Dit materiaal bestaat uit twee lagen karton die door middel van een grijs aangekleurde lijm aan elkaar worden verlijmd. Hierdoor ontstaat een stevige stugge kartonsoort die niet doorschijnend is. Dit materiaal is standaard op voorraad in de gramgewichten 250, 300 en 320 gram.

Afwerking / verpakking:

De pokerkaarten worden na het bedrukken voorzien van een speciale coating en krijgen 4 afgeronde hoeken met een radius van 5 mm.

Alle pakjes poker speelkaarten worden standaard verpakt in cellofaan. We bieden verder diverse verpakkingsopties aan zoals een bedrukt kartonnen doosje, kunststof container, lederen etui’s. Deze opties gelden kunnen 1 of 2 decks speelkaarten bevatten.

 

Share Project :

More Work