Kaartspellen

met aanvullende spelelementen of andere spelbenodigdheden.

Naast een standaard kaartspel met de gebruikelijke kaartsymbolen zijn er nog legio andere varianten mogelijk.
Zo kan een kaartspel een ondersteunende functie hebben bij een bepaald leerproces maar ook als leidraad dienen bij coaching of vergelijkbaar proces.

Daarnaast zijn er nog de bekende “vrijetijds kaartspellen” waarbij spelplezier en vermaak voorop staat. Talrijke uitvoeringen zijn er door ons de laatste jaren reeds geproduceerd. Spellen bestaande uit alleen speelkaarten maar ook kaartspellen aangevuld met benodigde speelstukjes, scorebloks, spelregel boekjes enz. enz.. Bijna alles is mogelijk, wij weten de weg.

Specificaties

Onze kaartspellen worden in de regel gedrukt op origineel speelkaarten karton. Dit materiaal bestaat uit 2 lagen karton die door middel van een aangekleurde lijm aan elkaar zijn verbonden. Zo ontstaat een stugge ondoorzichtige kartonsoort die ideaal voor kaartspellen is.

Na het bedrukken worden de kaarten afgewerkt met een speciale coating (dispersielak of krasvast laminaat) en voorzien van 4 afgeronde hoeken met een radius van 5 mm.

Beschikbare formaten:

Voor dit soort kaarten zijn allerlei formaten kaarten geschikt. De keuze wordt voornamelijk bepaald door de hoeveelheid door de hoeveelheid informatie die men kwijt wil. Ook het beschikbare budget bepaalt natuurlijk de uitvoering. Een paar beschikbare formaten zijn:

  • 56 x 87 mm. / 58 x 88 mm. (standaard speelkaartformaat)
  • 66 x 100 mm.
  • 74 x 109 mm.
  • 80 x 120 mm.
  • 105 x 148 mm.

Indien nodig zijn de vorm en het formaat van de kaart altijd aan uw wensen aan te passen.

Op maat gemaakt bedrijfsspel voor Leger des Heils.
Op maat gemaakt doosje met gepersonaliseerde dobbelstenen en speluitleg voor het Leger des Heils.

Oplage kaartspel:

Bij het produceren van dit soort standaard kaartspellen dient u rekening te houden met een minimale bestelhoeveelheid van +/- 50 pakjes. Voor de meeste luxere kartonnen verpakkingen geldt ook een minimale oplage van 50 stuks.

Afwerking / verpakking:

Er staan diverse verpakkingsopties ter beschikking zoals:

  • Een bedrukt kartonnen vouwdoosje.
  • Transparant kunststof doosje voor 1 of 2 spellen.
  • Stevige kartonnen doosje met afneembaar deksel.