Portfolio van speelkaarten / kaartspellen producties

Hier kunt u diverse voorbeelden van speelkaarten en hun verschillende toepassingen vinden. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden bijna eindeloos!

Op maat gemaakt bedrijfsspel voor Leger des Heils.

Spel “Dit vind ik!”

Spel ter aanvulling op op de methodiek Kinder- en jeugdcoaching van het Leger des Heils. De 6 dobbelstenen zijn voorzien van een unieke opdruk en bedoeld om verschillende categorieën (emoties, sociale vaardigheden etc.) op een speelse wijze bespreekbaar te maken.

Planning poker kaartspel Nippur

Planning poker kaartspel “Nippur”

Planning poker kaarten in een bedrukt kartonnen doosje. De voor- en achterzijde van de speelkaarten zijn voorzien van een custom made ontwerp.

Speelkaarten met Post.nl bedrukking

Speelkaarten “Post.nl”

Speelkaarten voor Post.nl voorzien van het Post.nl logo aan de achterzijde en standaard kaarttekens aan de voorzijde van het kaartspel

voorbeeld speelkaarten Los Banditos

Speelkaarten “Los Banditos”

Dit kaartspel is aan de achterzijde voorzien van het “Los Banditos” logo, de voorzijde is daarnaast ook voorzien van gepersonaliseerde kaarttekens. Het kaartspel is verpakt in een full-colour bedrukt kartonnen doosjes.

Kwartetspel Nijverdal

Kwartetspel “Nijverdal”

Dit kwartetspel kan ook als regulier kaartspel gebruikt worden. Aan de voorzijde zijn interessante bezienswaardigheden in de gemeente Nijverdal te zien. Het kwartetspel is verpakt in een bedrukt kartonnen doosje

Luxe boxset met 2 "Geo Battle" kaartspellen.

Kaartspel “GEO battle”.

Voorbeeld van een unieke productie waarbij 2 versies kaartspellen (met speelkaarten op A6 formaat) apart verpakt zijn in een vouwdoosje. De beide vouwdoosjes zijn vervolgens weer verpakt in een stevige kartonnen doos met deksel. Alle kaarten en doosjes zijn bedrukt in fullcolour.

Planning poker kaartspel Ordina

Planning poker kaarten “Ordina”

Productie van een planning poker kaartspel t.b.v. scrum en agile trainingen. Het kaartspel is gedrukt op 320 grams speelkaartenkarton en verpakt in bedrukt kartonnen vouwdoosje.

Speelkaarten met logo "Plus" supermarkt bedrukking

Speelkaarten “Plus”

Speelkaarten voor de plus supermarkten voorzien van het “Plus” logo aan de achterzijde. Het kaartspel is verpakt in een transparant kunststof doosje.

Speelkaarten voorzien van gepersonaliseerd ontwerp

Speelkaarten “de Heikneuters”

Dit kaartspel voor een carnavalsvereniging is aan de achterzijde voorzien van het “Heikneuters” logo, de voorzijde is daarnaast voorzien van kaarttekens met foto’s van de verenigingsleden. Het kaartspel is verpakt in een full-colour bedrukt kartonnen doosjes.

kwartetspel dieren SNP

Kwartetspel “SNP”

Bij dit kwartetspel is de speelkaart aan de voor- en achterzijde voorzien van een gepersonaliseerd ontwerp met dieren. Het spel in verpakt in een kartonnen doosje