Management kaartspellen

Hulpmiddel bij coaching, talent en persoonlijke effectiviteit trainingen

Management & coaching spellen verschaffen je op een leuke, vaak uitdagende en creatieve manier inzichten in hoe processen verlopen. Hoe je daar zelf in staat, hoe je team erin staat of je hele organisatie. Zo kun je je eigen kwaliteiten, gedrag, talenten, rollen en competenties ontdekken, die van je collega’s of die van de organisatie. Door het spelen van management kaartspellen ontdek je zo op een speelse manier hoe je zelf in je werk staat, maar ook hoe je op anderen kunt overkomen.

Bedrukking van management kaartspellen:

De speelkaarten worden standaard niet aflopend bedrukt maar krijgen rondom een witte boord van 4 mm. Aflopende bedrukking is echter wel mogelijk tegen een meerprijs. Het bedrukken van de voor- en achterzijde van de speelkaarten is geheel overeenkomstig uw ontwerp en in 1, 2, 3 of 4 kleuren mogelijk.

Het aantal speelkaarten:

Het gebruikte aantal speelkaarten is bij dit soort uitgaven uiteraard per ontwerp en type kaartspel verschillend. Aan te raden is om vooraf met ons te overleggen wat u ideeën daarover zijn. Een kleine aanpassing in de hoeveelheid kaarten kan soms een behoorlijk verschil in prijs met zich meebrengen.

Specificaties van management & coaching speelkaarten

Mogelijke formaten:

Bij dit soort kaarten is het te kiezen formaat mede afhankelijk van de hoeveelheid informatie of beeldmateriaal die men wil overbrengen.
Het is wel wenselijk rekening te houden met enkele standaard formaten zoals: 66 x 100 mm of 74 x 109 mm.
Afwijkingen zijn uiteraard mogelijk maar werken vaak kostenverhogend.

Materiaal / gewicht:

Onze ervaring leert dat management kaartspellen vaak een intensiever gebruik van de speelkaarten kennen. Voor een betere levensduur en uitstraling van dit type kaartspel adviseren wij dan ook gebruik te maken van minimaal 320 grs. speelkaartenkarton.

Afwijkende gramgewichten zoals 250, 300 of 350 gram zijn uiteraard geen probleem.

Afwerking / verpakking:

De management kaartspellen worden na het bedrukken voorzien van een speciale coating en krijgen 4 afgeronde hoeken met een radius van 5 mm.

Alle pakjes speelkaarten worden standaard verpakt in cellofaan. Dit soort kaartspellen worden meestal verpakt in een bedrukt kartonnen doosje. Hierbij zijn vele uitvoeringen denkbaar.

gepersonaliseerde kaartspellen
coachingkaarten full-colour
eigen ontwerp inspiratiekaarten