Roem Speelkaarten, een introductie

Roem speelkaarten is een afsplitsing van drukkerij de Hanzestad uit Deventer waarbij binnen Roem Speelkaarten alle specialistische kennis met betrekking tot speelkaarten en aanverwante producten gebundeld is. Hierdoor zijn we beter in staat om onze relaties optimale begeleiding in ontwikkeling, productie en import van speelkaarten te bieden.

Wat doen we?

U kunt u ons zien als dé spin in het web als het gaat om het leveren van gepersonaliseerde speelkaarten. Of het nu gaat om een 500 decks speelkaarten voorzien van bedrijfslogo, de ontwikkeling van een eigen kaartspel met unieke verpakking of het leveren van specifieke coaching kaarten. wij hebben alle kennis in huis om het gehele traject voor u van Aas tot Koning te verzorgen.

Hoe doen we dit?

We maken gebruik van verschillende productiekanalen, afhankelijk van de behoefte van onze relaties. Aangezien we al jaren samenwerken met betrouwbare Europese producenten zijn we in staat een uitgebreid maar evenwichtig product portfolio aan te bieden met de juiste prijs / kwaliteitsverhouding.

Op deze site bieden wij u een compleet overzicht aan van mogelijkheden m.b.t. speelkaarten, verpakkings-mogelijkheden en overige kaartspellen .

[rev_slider_vc alias=”Portfolio”]